Jak usunąć Digital Key (smartfon)
Włączyć pojazd za pomocą inteligentnego kluczyka i upewnić się, że jest on w pojeździe podczas usuwania klucza cyfrowego (smartfon).
-
Usuń wszystkie klucze cyfrowe (smartfon)
OKA4035484N-
Klucze cyfrowe
-
Klucz smartfona
-
Usuń wszystkie
Przy włączonym pojeździe dotknąć w systemie multimedialnym pozycje .
-
Klucz właściciela i współużytkowników zostaną usunięte.
-
Jeśli nie ma żadnego zarejestrowanego klucza, nie można wybrać tego menu.
-
-
Usuń mój klucz smartfona
OMV033149N-
Klucze cyfrowe
-
Klucz smartfona
-
Mój klucz smartfona
-
Delete (Usuwanie)
Jeśli właściciel zmienił smartfona, nowy smartfon można zarejestrować tylko po usunięciu poprzedniej wersji klucza cyfrowego 2 (smartfon).
Przy włączonym pojeździe dotknąć w systemie multimedialnym pozycje .
-
Jeśli udostępniony klucz jest zarejestrowany w pojeździe, udostępniony klucz nie zostanie usunięty.
-
Po usunięciu opcji „Mój klucz w smartfonie” można zarejestrować nowy smartfon.
-
-
Jeśli aplikacja Klucz cyfrowy (smartfon) zostanie usunięta, klucz cyfrowy zapisany w smartfonie również zostanie usunięty.
-
Jeśli aplikacja Klucz cyfrowy (smartfon) zostanie usunięta na smartfonie, usuwany jest również klucz cyfrowy zapisany w pojeździe.
-
Funkcja usuwania klucza współużytkownika nie jest dostępna z systemu multimedialnego.
-
Klucz cyfrowy (smartfon) nie jest usuwany, nawet jeśli na smartfonie zostanie usunięta aplikacja Kia Access.
-
Klucz cyfrowy można aktywować lub dezaktywować w aplikacji Kia Access dostarczonej przez producenta smartfona.
System multimedialny może zmienić się po aktualizacji. Więcej informacji znajduje się w podręczniku użytkownika w systemie multimedialnym i w skróconej instrukcji obsługi.